2015

Tehetséggondozó szakkör

Nagyon büszkék vagyunk tehetséggondozó szakkörünkre, a Mazsorett csoportunkra. Több óvodai és városi rendezvényen szoktak fellépni a kis „Mazsorettek”.

Környezetvédelmi nap

Minden tavasszal környezetvédelmi napokat rendezünk óvodánkban. Tudatosítjuk a szelektív hulladékgyűjtés és a természetvédelem fontosságát, szellemi és ügyességi vetélkedőket szervezünk. Meghirdetjük az autómentes napot. Ilyenkor a gyerekek biciklivel jönnek óvodába.

Március 15.

A március 15. megünneplésére minden évben nagy gondot fordítunk. Szeretnénk, ha a magyarságtudat erősödne gyermekeinkben.

Farsangi mulatság

„Farsangi mulatság az óvodánkban.”

Télapó várás

Minden évben nagyon várjuk a Télapót! Előtte Télapófutást szervezünk az udvaron, illetve a csoportok megrendezik a Krampusz vetélkedőt.

Egészségnap

Hagyomány az egészségnap megszervezése óvodánkban. Ilyenkor minden csoport a szülők segítségével egészséges ételeket készít. Majd „Terülj, terülj, asztalkám, mindenki megkóstolhatja a finom, egészséges ételeket.

Mese-nap

A „Mese-napot” nagyon szeretik a gyerekek, ilyenkor együtt mesélünk a szülőkkel, együtt játszunk népi játékokat, együtt zenélünk és „hétpróbázunk.”

Vidéki élet

Ha tehetjük a vidéki élettel, állattartással is megismerkedünk, a gyerekek nagy örömére.

Konyhakert betakarítás

Óvodánk konyhakertjét is a gyerekekkel takarítjuk be.